Inspiratie

Bij Baderie kijken we verder dan alleen jouw badkamer. We kijken naar de ruimte, mogelijkheden, budget en diegenen die straks van de badkamer gaan genieten. Zo creëren we een heerlijk comfortabele omgeving waarin je je kunt terugtrekken, relaxen en weer opladen. Dit luxe gevoel van een hotel, iedere dag bij je thuis? Dan zit je bij Baderie helemaal goed.

Black Line badkamer Baderie

Zoveel stijlen, zoveel badkamers

Iedereen heeft een eigen stijl in interieur, maar geen enkel interieur is exact hetzelfde. Dit geldt natuurlijk ook voor de badkamer; keuzes in sanitair, kleur, materiaal en tegel maken jouw badkamer heel persoonlijk en uniek. Om je te helpen bij het maken van al deze keuzes - groot én klein - hebben wij een greep uit onze badkamers voor jou geselecteerd. Puur ter inspiratie, want daar kan je niet genoeg van hebben tijdens jouw zoektocht naar die ene, speciaal op jouw lijf geschreven badkamer.

Black Line badkamer Baderie

Geef jouw ideeën de ruimte met maatwerk

Standaard badkamers zijn er al genoeg, voor jou gaan we iets bijzonders maken. Door je naast vaste afmetingen de vrijheid van maatwerk te bieden bijvoorbeeld. Veel van onze badkamermeubels, kasten en wastafels kunnen we naar jouw ideale afmetingen aanpassen. En als dat nodig is, maken we ze helemaal op maat voor je. Denk groot en laat de rest maar aan ons over.

Vraag ons inspiratiemagazine aan

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak